A Christmas Carol (2009) O poveste de Crăciun Film online  Genul : ANIMATIE | CRACIUN | DRAMA | FAMILIE | FANTASTIC
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Vechea poveste a lui Dickens cunoaste acum si tehnologia 3D. De data aceasta avarul protagonist, domnul Scrooge este interpretat de Jim Carrey si tot el va da viata ca nimeni altul celor trei fantome care il viziteaza si avertizeaza pe erou – Fantoma Craciunului Trecut, Fantoma Craciunului Prezent si Fantoma Craciunului Viitor. Deoarece regizor este Robert Zemeckis, va dati seama deja ca efectele speciale sunt la ele acasa.
Daca v-a placut desenul inovator “Expresul Polar”, atunci veti adora si acest film de sarbatori.
Considerata a fi una dintre cele mai minunate povesti de Craciun spuse vreodata si savurata in fiecare an de milioane de oameni, de sarbatori, “O poveste de Craciun” a fost initial publicata de insusi Charles Dickens in 1843. Nuvela s-a bucurat imediat de un succes care avea sa reziste ani si ani, devenind o traditie de sarbatori pentru generatii intregi. A fost prima poveste scrisa vreodata despre calatoria in timp si poate cea mai indragita poveste cu fantome din lume.
In esenta, insa, este o poveste despre izbavire. “Tuturor ne place o poveste buna, despre transformari”, spune Jim Carrey, “in care cineva vede lumina, are o revelatie si isi da seama ce este cu adevarat important in viata. Iar aceasta este una dintre cele mai extraordinare povesti de acest fel scrise vreodata.”
“Performance capture” este o tehnologie speciala, care inregistreaza digital jocul actorilor, cu camere computerizate care acopera un camp vizual complet, de 360 grade. Filmul va fi prezentat in Disney Digital 3D. Tehnologia permite echipei care a realizat filmul sa prezinte o lume dickensiana autentica, fara restrictii artistice, transportand publicul intr-o epoca si un loc care pana acum nu erau accesibile.
“Tehnologia ma elibereaza pe mine, ca regizor,” spune Zemeckis. “Imi permite sa separ aspectul cinematografic de realizarea unui film, ceea ce reprezinta un element pe care toti regizorii incearca sa il controleze.

A Christmas Carol (2009) O poveste de Crăciun, 9.1 out of 10 based on 33 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline