A Scanner Darkly – Viziuni intunecate (2006) Film online  Genul : ANIMATIE | FANTASTIC | MISTER | THRILLER
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Excentricitatea lui Linklater face echipa buna cu universul lui Phillip ca Dick. Ecranizarea unui al doilea (primul a fost “Blade Runner” , in regia lui Ridley Scott) mare roman este un succes garantat, mai ales pentru tehnica Rodoscopiei, grafica digitala pe care Linklater o foloseste in film.
Politistul sub acoperire Bob Arctor (Keanu Reeves) traieste intr-un univers dual. Identitatea sa ascunsa de narcoman il obliga sa se indoape de Substance D, un drog foarte toxic extras dintr-o planta de culoarea albastra. Emisferele sale cerebrale se divizeaza, transformandu-i perceptile lui Bob Arctor intr-o calatorie labirintica cu o singura destinatie. Centrul de dezintoxicare New Hope, ale carui usi desi sunt deschise tuturor, ascund multe secrete.
Atmosfera filmului este foarte pregnanta, mentinand-o neasteptat de prezenta pe cea a romanului lui Philip ca Dick. Paranoia contagioasa, atacurile de panica, isteria in masa si schizofrenia sunt pretextele unui soundtrack nociv de potrivit.
A scanner darkly este cel mai bun film al anului 2006, si totodata cea mai buna tentativa de pana acum de a transpune universul lui P.K. Dick pe ecrane.

A Scanner Darkly - Viziuni intunecate (2006), 10.0 out of 10 based on 2 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline