Batman (1989) Film online  Genul : Batman
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

BATMAN a fost unul dintre cele mai de succes productii ale anului 1989. A creat un mare interes inca din faza productiei atat pentru mass media cat si pentru fanii seriei Batman din benzile desenate ale DC Comics . Filmat integral si in cea mai mare secretomanie in Anglia la Pinewood Studios.
La inceput Tim Burton a fost foarte criticat pentru alegerea lui Michael Keaton pentru rolul lui Batman. Criticile au venit din partea fanilor seriei DC Comics. Personajele vizate pentru al interpreta pe Batman au fost Mel Gibson, Kevin Costner, Charlie Sheen, Pierce Brosnan, Tom Selleck si Bill Murray. Insa cred ca Tim Burton a facut o alegere buna Michael Keaton intrand destul de bine in pielea personajului.
Din punctul meu de vedere marele star al filmului a fost Jack Nicholson care a interpretat absolut minunat personajul Joker. Rolul i sa potrivit de minune si si-a aratat cu aceasta ocazie tot talentul pe care il are. Aceasta prestatie excelenta a eclipsat cred putin rolul personajului principal Batman/Bruce Wayne in film asta si cu ajutorul lui Tim Burton licru care ia fost reprosat de critici.
Povestea filmului nu prea ma impresionat. A fost practic infruntarea dintre doua creaturi ciudate create unul de altul Batman creat de Joker odata cu uciderea parintilor lui Bruce Wayne si Joker creat de Batman la infruntarea din uzinele Axis Chemicals. Si sa nu o uitam pe Kim Basinger Kim Basinger alias Vicki Vale care ii da o latura mai umana lui Batman si isca o pasiune pentru Joker.
Un film bun de vizionat pentru iubitori filmelor gen superhero. Un mare succes de box office si care a primit majoritatea criticelor favorabile sunt niste carti de vizita care il recomanda. Plus un Jack Nicholson / Joker care face un rol de exceptie.

Batman (1989), 9.8 out of 10 based on 5 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline