Blade II (2002) Film online  Genul : ACTIUNE | FANTASTIC | HORROR | THRILLER
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Doi ani de la sfârşitul anului anterior, de film, Blade taieturi o serie de vampir prin populaţiei din Praga pentru a găsi vechi mentorul lui Abraham Whistler fiind păstrate în animaţie suspendată. El rescues Whistler, care a fost transformat intr-un vampir, şi aplică o versiune a accelerat de cura pe care a fost dezvoltat în primul film. Whistler revives şi învaţă că Blade are un nou weaponsmith procurate în absenţa acestuia, Scud.
Ca Whistler Scud şi începe să argumenteze, o pereche de vampiri Blade invada de bază şi a livra un armistiţiu oferă. Blade acceptă şi vizite de la cetatea antica vampir Eli Damaskinos. Uite-l învaţă că o boală care se răspândeşte prin Jared Nomak a creat un nou infectate cu tulpina de vampiri numit Reapers care ameninţă să şteargă toate viaţa umană de pe planetă. Oferta de vampiri pentru a aliat cu banda pentru a combate această ameninţare reciprocă. Blade şi de echipe de acord cu Bloodpack, o echipa de elita vampir care a fost creat pentru a lupta Blade însuşi.
Blade şi Bloodpack jalona un vampir club de noapte, şi lor zbuciumat alianţă rapid poarta subţire. Când Reapers de atac, Blade urmăreşte Nomak, şi învaţă că el prea poartă o pică personal împotriva vampiri. După luptă, de grup deduces că Reapers “numai slăbiciune este lumina ultraviolete. Ei prepara un plan pentru a ademeni la Reapers în canalizări şi ambuscada UV-le cu grenade. Deşi neobişnuit Blade dezvoltă o legătură cu Nyssa, fiica Damaskinos, în ultimă instanţă, el este trădat de Bloodpack în timpul ambuscadă.
Blade, Whistler, şi Scud sunt luate înapoi la cetatea lui Damaskinos ca prizonieri, în cazul în care Damaskinos arată că el a creat Nomak într-un efort de a botched o rasa superioara rasă de vampiri. Scud de asemenea, el arată ca un tradator, dar Blade-l ucide cu propria-bombă. Ca Nomak atacurile de cetate, Whistler Blade pauză şi gratuit. Damaskinos pregăteşte să fugă, dar el este trădat de Nyssa. Nomak ucide Damaskinos şi infectate înainte de Nyssa Blade capturile de până la el. Blade şi Nomak se angajeze într-o bătălie înainte de epopee Blade înjunghie Nomak în inima. La un pas de moarte, Nomak simte usurat de durere şi completează lovitură fatală.
Ca de duminică dawns, Blade stoic granturi Nyssa-o doresc pentru a vedea final de duminică, să moară ca un vampir înainte de virusul Reaper ia ţineţi de ea. Într-un epilog, Blade merge la Londra pentru a-si stabili un vechi scorul cu un vampir flunky.

Blade II (2002), 10.0 out of 10 based on 3 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline