Due Date (2010) Film online  Genul : COMEDIE
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  


In acest film in regia lui Todd Phillips ni-i prezinta pe doi ghinionisti,care pornesc intr-o calotorie memorabila si foarte scandaloasa.
Unul dintre barbatii Downey interpreteaza rolul lui Peter Highman care trebuie sa devina tata pentru prima data.Cand incearca sa prinda avionul sa fie cu sotia sa la nastere totul se duce de rapa cand se intalneste cu un actor in devenire Ethan Tremblay (Galifianakis)care atragea dezastrele ca un magnet.
Cei doi sunt aruncati din avion si trecuti pe lista neagra la toate avioanele,in avionul care decolase ii raman actele ,banii si toate bagajele lui Peter.
Peter accepta oferta lui Ethan de a merge amandoi prin toata America.Ethan distruge pe drum masini,multe prietenii si nervi lui Peter.

Due Date (2010), 7.0 out of 10 based on 2 ratings

Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA

Apasa PLAY,dupa care PAUZA si asteapta 5-10 minute dupa care apasa PLAY iar pentru a vedea filmul fara intreruperi

728x90

Tags:  , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline