Frozen – Inghetat (2010) Film online  Genul : DRAMA | THRILLER
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

O drama care ne arata ca nu ai nevoie de o distributie ticsita de nume mari, si ca nu avem nevoie de efecte speciale pentru a simti, pentru a simti cu adevarat un film de calitate, un film bazat pe arta nu pe fleacuri, nimicuri, de mult timp nu am vazut o productie atat de reala si de bine structurata, un film care nu a lasat impresia nici un moment ca vom sti ce se va intampla, un film in care practic am vazut si am simtit atat de multe lucruri fara a avea nevoie de actiune pentru a nu ne plictisi!
Extraordinar la toate capitolele, regia si scenariul de Adam Green, necunoscut pentru mine si fara nume sonore in palmares, reuseste sa faca minuri din aproape nimic, in teorie o poveste banala, transformata la rang de arta dramatica. Se dovedeste inca odata ca totul in cinematografie tine de abordare, de imaginatie si de valorificare a tot ceea ce inseamna idee, poveste si originalitate!
Emma Bell – Parker, Shawn Ashmore – Joe, si Kevin Zegers – Dan, trei actori tineri care fac trei roluri extrem de bune, roluri profunde, roluri simple si naturale. Nu are nici un fel de importanta finalul desi este o usurare, o mica consolare, filmul isi respecta genul in care este incadrat, acela de thriller, drama profunda. Genul de film la cre timpul zboara fara sa iti dai seama, un film real si dramatic prin peisaj, anotimp si situatie; stare de frig, gheata, ninsoare, zapada; Cadrul natural atat de real si lipsit de pericole supranaturale, se dovedeste a fi periculos tocmai prin natura lui! Filmul este de o calitate certa, este clar acest lucru prin expunere si modul de desfasurare al lucrurilor, un film care nu trebuie ratat, o productie cum rar vedem.

Frozen - Inghetat (2010), 7.8 out of 10 based on 6 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline