Gamer – Jocul supravieţuirii (2009) Film online  Genul : ACTIUNE | S.F | THRILLER
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  


Un film forte bun cu multa actiune si efecte speciale. Gerard Butler un adevarat fenomen zilele astea, joaca intr-o multime de fimle si nu o face rau deloc. Viitorul intotdeauna ia fascinat pe oameni, sau mai bine zis cunoasterea lui, insa scenariul in ciuda filozofiilor exprimate mai sus ramane unul fantezist , nici pe departe de viziunea unui Davinci deoarece societatea actuala desi la baza un ‘rotten apple’ este una echilibrata daca avem in vedere orice statistica in ceea ce priveste IQ-ul. A, si ca tot vorbeam de IQ ma opresc aici , pentru ca nu cred ca are rost o polemica filosofica aici. In orice caz eu nu vad posibila asa o dezvoltare a lucrurilor.
Mi-a placut paralela dintre society si real world si felul comatic in care au fost exprimate, una forte colorata si alta extrem de gri. Mi-a placut grasul caci asta e foarte posibil , deja multi traiesc numai in realitatea virtuala. Nu sunt sigur ca insa mi-a placut dansul lui Michael C. Hall , recunosc ca nu am urmarit Dexter si nu stiu cum joaca, dar am impresia ca nu era normal ca villain-ul sa fac un mic dans inainte de confruntare.
Sper ca nu v-am plictisit, concluzia mea e ca filmul e unul ce nu trebuie ratat.

Gamer - Jocul supravieţuirii (2009), 7.8 out of 10 based on 8 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline