Going the Distance – Amor la distanta (2010) Film online  Genul : COMEDIE | DRAGOSTE
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Filmul este unul bun spre foarte bun..o idee realista, se intampla des in viata reala, genul de relatie mai putin dezbatuta in filmele de gen, un film de dragoste, cu accentul cazut pe comedie totusi, prin situatiile comice foarte reusite si prin jocul actorilor inspirat si placut!
Am remarcat-o iarasi ca aproape in orice film in care a jucat pe Drew Barrymore, o actrita care ma incanta de fiecare data, nu sunt insa convins ca Justin Long a fost foarte potrivit pentru rolul pe care l-a avut, dar asta nu reprezita un lucru prea reprezentativ, doar ca un alt actor cu un nume mai mare ar fi reusit sa atraga mult mai mult atentia asupra filmului in conditiile in care cealalta jumatate a cuplului este totusi Drew Barrymore. Nu este de neglijat nici prezenta lui Christina Applegate, care face un rol reusit.
Filmul nu este deloc siropos sau previzibil, nu reprezinta nici acea poveste clasica , tipica sau ideala, toate problemele se rezolva sau nu, pe o cale naturala si mult mai apropiata de viata reala!
Recomand acest film tutoror celor care au o relatie la distanta , poate ii ajuta cu ceva, dar si celor care au aproape persoana iubita pentru a invata sa pretuiasca si mai mult ceea ce au deja!

Going the Distance - Amor la distanta (2010), 9.2 out of 10 based on 10 ratings

Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA

Apasa PLAY,dupa care PAUZA si asteapta 5-10 minute dupa care apasa PLAY iar pentru a vedea filmul fara intreruperi

728x90

Tags:  , , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline