How High (2001) Film online  Genul : COMEDIE
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

How high este genul de film care te face sa razi cu pofta.Cel care a regizat era un tanar student la Harward pe nume Jesse Dylan.Apoi facultatea este descrisa ca un tigru de hartie din cauza a doi studenti golani.
Cei doi studenti trec testul de intrare la facultate fumand o tigara cu marihuana facuta din cenusa unui prieten.Acestia incep sa vada fantome in masina care le raspunde ce au de facut.
Ei ajung la facultate plini de fumuri de la marihuana ,intrerup cursurile, se cearta cu un decan ,isca tot felul de revolte,jevuiesc un mormant dar scapa basma curata.Acestia sunt niste petrecareti imaturi.Din cauza drogurilor ei isi bat joc de educatie,si consuma poantele pe spinarea ticalosilor care merita sa fie putin descurajati.Desi are un scenariu crud,are o coloana sonora excelenta,si un mix de generatii diferite de talente de comedie.

How High (2001), 10.0 out of 10 based on 1 rating

Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA

Apasa PLAY,dupa care PAUZA si asteapta 5-10 minute dupa care apasa PLAY iar pentru a vedea filmul fara intreruperi

728x90

Tags:  , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline