Jurassic Park IV (2014) Film online  Genul : ACTIUNE | AVENTURA | Filme online 2014 | S.F
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Acţiunea filmului se va muta în zilele noastre, când parcul la care lucra John Hammond devine o realitate în Isla Nubar, o realitate funcțională şi profitabilă, ce aduce parcului peste 10 milioane de vizitatori anual.

Din atracţiile parcului fac parte şi de această dată Velocirapotrii şi T-Rex-ul, care au fost însă făcuţi să nu atace vizitatorii. Există şi o parte a insulei, Nublar Lagoon, unde atracţia centrală este reprezentată de un dinozaur marin care face chiar spectacol pentru public: dinozaurul sare din apă pentru a înghiţi un mare rechin alb atârnat deasupra apei.

Totul merge perfect, până când un dinozaur nou, ce nu a fost văzut în primul film sau în continuările sale, arată că este mult mai inteligent decât se crezuse iniţial şi începe să facă ravagii pe insulă. Pe măsură ce dezastrul capătă proporţii, iar vizitatorii dispar, personalul parcului, alertat la maxim, încearcă să găsească o soluţie pentru stoparea ameninţării, încercând să obţină ajutor inclusiv din partea foştilor agresori, Velociraptorii şi T-Rex.

ACEST FILM VA FI DISPONIBIL IN CURAND.

Jurassic Park IV (2014), 8.3 out of 10 based on 11 ratings

Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA

Apasa PLAY,dupa care PAUZA si asteapta 5-10 minute dupa care apasa PLAY iar pentru a vedea filmul fara intreruperi

728x90

Tags:  , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to "Jurassic Park IV (2014)"

 1. Tepes Ionut says:

  sa l vad apoi vorbesc…….

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. cand apare ?

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline