Lady in the Water – Doamna din apa (2006) Film online  Genul : FANTASTIC | MISTER | THRILLER
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Tânărul regizor Night Shyamalan revine cu un thriller ticsit de surprize, aşa cum ne-a obişnuit.
Cleveland Heep (PAUL GIAMATTI) a încercat să dispară în linişte printre becurile arse şi aplicele sparte ale complexului de apartamente Cove. Dar, în noaptea în care în mod irevocabil i se schimbă viaţa, Cleveland află că se mai ascunde şi altcineva în rutina lumească a modestei clădiri – o tânără misterioasă femeie cu numele Story (BRYCE DALLAS HOWARD), care a trăit printre pasajele de sub piscina clădirii.
Cleveland descoperă că Story este chiar o “narfă” – un personaj precum o nimfă dintr-o povestire epică care se spune înainte de culcare, care este vânată de nişte creaturi rele, hotărâte să o împiedice să facă călătoria periculoasă din lumea noastră în lumea ei.
Puterile de percepţie unice ale lui Story ajută destinelor foştilor colegi chiriaşi ai lui Cleveland. Aşa că acum trebuie să lucreze împreună pentru a descifra o serie de coduri care îi vor debloca calea spre libertate. Dar şansa de a se întoarce acasă este rapid închisă, iar chiriaşii îşi riscă foarte mult vieţile pentru a o putea ajuta.
Lumea ei şi lumea noastră au acum nevoie urgent de ajutor.

Lady in the Water - Doamna din apa (2006) , 9.2 out of 10 based on 5 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline