My Soul to Take (2010) Film online  Genul : HORROR | THRILLER
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  


Un notoriu criminal în serie işi foloseşte ultima suflare pentru a blestema de moarte un orăşel tăcut din Massachusetts.Au trecut 16 ani de când ucigaşul care a terorizat oraşul Riverton şi-a găsit sumbrul sfârşit.Şapte copii s-au născut în noaptea în care a murit,iar el a promis că se va întoarce într-o zi pentru a îi ucide pe toţi.
Exact 16 ani mai târziu,copiii născuţi în acea noapte fatidică au început să dispară fără urmă.
Oare criminalul a inşelat cumva moartea în acea noapte în care toţi au crezut că a murit,sau poate s-a reîncarnat în vreunul dintre cei şapte copii pe care a jurat că îi va ucide?
O singură persoană ştie răspunsul la această întrebare macabră.Adam “Bug” Heller (Max Thieriot) nu realiza cât de aproape a fost de moarte în noaptea în care tatăl său a intrat în acea frenezie sângeroasă,si în ciuda faptului că nu era conştient de atrocităţile care marcau trecutul familiei sale,el suferea de coşmaruri cumplite încă de când era copil.
Acum,pentru a îşi salva prietenii,Bug trebuie să înfrunte răul care nu se va opri până nu va duce la capăt cumplita promisiune făcută în urmă cu 16 ani.

Titlu: My Soul to Take
Data lansare (SUA): 08 Octombrie 2010
Perioda filmare: 21 Aprilie 2008 – Iunie 2008 (principal photography)
Buget: 15,000,000 $
Incasari weekend: 6,842,220 $
Incasari totale: 14,637,490 $

My Soul to Take (2010), 7.8 out of 10 based on 4 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline