Ping Pong Playa (2007) Film online  Genul : COMEDIE
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Christopher C-Dub Wang este un tanar american de origine chineza, care locuieste in suburbii si se comporta asemenea unui strengar de cartier, visand la o cariera de succes ca jucator profesionist de baschet in NBA, desi toata familia lui este pasionata de ping-pong. Traind in umbra fratelui mai mare pe nume Michael, care este medic si campion la ping-pong si refuzand sa participe la lectiile de ping-pong pe care le preda mama lui la Chinese Community Center, Christopher Wang isi petrece timpul liber jucand diverse jocuri video si perfectand scheme utopice de a castiga rapid bani impreuna cu prietenul sau J.P. Money.
Atunci cand mama si fratele lui sunt raniti intr-un accident de masina, C-Dub trebuie sa revina cu picioarele pe pamant si sa o inlocuiasca pe femeie la centrul local in care se predau cursurile de ping-pong, dandu-se seama cu acest prilej ca adevarata lui menire este sa fie jucator si antrenor de ping-pong si sa conduca o echipa ciudata de copii la un campionat local. Michael fiind ranit si incapabil sa isi apere titlul de campion la apropiata competitie National Golden Cock, sarcina de a mentine renumele familiei Wang ii revine acum lui Christopher.

Ping Pong Playa (2007), 10.0 out of 10 based on 2 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline