Rabbit Hole (2010) Trezirea la realitate Film online  Genul : DRAMA
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Pierderea cuiva drag e ireparabila! Iar cand acel “cineva” este fiul tau de 4 ani, decedat intr-un stupid accident dee masina, pe cand fugea dupa un catel, ce mai poate fi “normal”?
Filmul este rascolitor. Drama parintilor este greu de inteles, indiferent cata empatie ai avea. Toate zilele acelea in care trebuie sa traiesti normal chiar daca “am senzatia ca este ascuns sub pat si asteapta sa-l caut”, chiar daca ” oare exista universuri paralele?”, chiar daca “incerci sa stergi orice urma a lui” … si cate altele? Mi-a placut mult conversatia dintre Becca si mama sa : “va trece vreodata?”, iar raspunsul vine mai crud decat orice altceva: “NU!”
Fara discutie ca nimic nu mai e ca mai inainte, chiar daca iti chemi prietenii al “un gratar”, vorbesti cu ei amabilitati despre copii lor, se aduce vorba de al tau, iar apoi ei …pleaca. Ce urmeaza apoi? Aici apare problema, pe care nici “terapia de grup”, nici “i-ai spus lui Jason ( n. : tanarul care l-a accidentat mortal pe fiul lor Danny, dar care nu avea nici o vina deoarece pustiul pur si simplu i-a tasnit in fata pe cand fugea dupa caine ) ca nu il invinovatim?” , nici orice alta varianta de “umanitate” nu va putea sa o umple. Nu mai este pur si simplu. Si nimic, dar nimic, nu poate sa schimbe asta.
Lucrez de ani de zile cu copii. Ma atasez de fiecare dintre ei, desigur diferit. Cresc, pleaca, dar sunt undeva acolo. Ne revedem peste ani. Sunt ei si parca altii. Au crescut. Au o viata a lor frumoasa. Au DEVENIT. Poate ca drama copiilor care mor de mici este exact asta: li se fura DEVENIREA. Poate asta e ceea ce popate simti orice parinte care are nesansa sa isi vada copilul murind: faptul ca “trebuia sa creasca”, sa devina matur, sa vada lumea, sa dea nastere altor copii la randul lui. Asa ar fi firesc, iar curmarea vietii lor de mici devine nefireasca atunci. E cumplit si ireparabil!
Aaron Eckhart si Nicole Kidman fac roluri memorabile. Reusesc sa creeze acea stare apasatoare. Ce este mai interesant este ca , desi personajele lor traiesc din plin drama, filmul nu e un rau de lacrimi, ci e o durere surda, aproape delicata. Daca i-ai vedea pe oamenii astia prin vecini , ai crede ca “au trecut momentul”. dar nu e deloc asa. pur si simplu trec printr-o drama si…asteapta sa vada ce urmeaza “apoi”.
Nu-l ratati!

Rabbit Hole (2010) Trezirea la realitate, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline