Terminator 3: Rise of the Machines – Terminatorul 3: Suprematia Robotilor (2003) Film online  Genul : SERII | Terminator
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Filmul ,,Terminatorul 3 : Rascoala masinilor” este din genul stiintifico-fantastic de aventura, thriller, si ramane poate cel mai dur din seria Terminatorilor.
Robotii soldati s-au rasculat si umanitatea pare sa fie pierduta nereusind sa faca fata robotilor scapati de sub control; robotii soldati s-au razvratit impotriva omenirii, au ruinat planeta si vor sa extermine intreaga omenire.
O avertizare realista care anticipeaza problemele avansurilor tehnice moderne ale robotilor care sunt deja folositi acum pentru scopuri militare, de razboi.
Situatia omenirii in film este disperata, razboiul dus de roboti impotriva oamenilor este fara mila si fara vreo scapare vizibila.
Cum se va termina razboiul si ce se va intimpla cand castiga soldatii roboti? Ce vor face acestia?
Imaginile robotilor soldati din trailer si din film sunt extrem de realiste si de infricosatoare, inspira o spaima extrema prin realismul imaginilor si scenelor.
Scene care socheaza in film sunt multe si prezente chiar de la inceputul filmului: o tanara femeie in costumul ei de nastere, sau al Evei, merge noaptea intr-un oras pe o strada care pare pustie….
Cum si de ce o face?
De groaza, de nevoie, sau din alte motive, evident puternice?
Desigur, filmul nu-i recomandatat celor sub 16 ani .
Arnold, ce joaca rolul de Terminatorul 3, este exceptional, incit te intrebi daca el este cu adevarat un cyber sau daca este om.
Evenimentele se precipita in jurul lui. Tot filmul este plin de aventuri si lupte captivante.

Terminator 3: Rise of the Machines - Terminatorul 3: Suprematia Robotilor (2003), 8.3 out of 10 based on 11 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline