Terminator 4 Salvation – Terminator 4 – Salvarea (2009) Film online  Genul : SERII | Terminator
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Scenariul filmului “Terminator 4” este semnat de autorii celei de-a treia parti a seriei, “Terminator 3: Suprematia Robotilor”: John Brancato si Michael Ferris.
“Terminator 4” va constitui inceputul unei noi trilogii si va prezenta viata lui John Connor, ajuns la varsta de 30 de ani in fruntea unui numar mic de oameni care au ramas pe Pamant si care lupta impotriva robotilor.
Dupa ce Arnold Schwarzenegger a anuntat ca nu va mai juca in cel de-al patrulea film al seriei, tanarul actor australian Sam Worthington a fost ales sa detina rolul principal.
Actiunea filmului are loc cu 15 ani inainte de scenele din viitor prezentante in primul film, iar producatorii promit ca scenele de lupta ne vor taia pur si simplu rasuflarea.
Schwarzenegger a jucat rolul principal in toate cele trei filme Terminator lansate pana acum. Asta inainte de a incepe cariera politica.

Terminator 4 Salvation - Terminator 4 - Salvarea (2009), 8.3 out of 10 based on 11 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline