The Bucket List Film online  Genul : AVENTURA | COMEDIE | DRAMA
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

In acest film este vorba despre un profesor de fiosofie al lui Carter Chambers care le da tema studentilor alcatuirea unei liste cu ce si-ar dori fiecare sa faca inainte de moarte.Insa realitatea este alta.Peste ani acesta lucreaza ca mecanic auto,are familie si mii de griji zilnice dar timpul trece mi repede cand repara masini.Un alt fost student este un miliardar Edward care n-a vazut in viata lui decat cifre.Acesta si-a construit un imperiu financiar ,iar intre doua achizitii si multe cafele se gandeste ce si-ar dori in viata.
Acestia se trezesc la realitate si ajung amandoi in aceasi salon de spital.Acolo ei se gandesc ce-i asteapta si ce au realizat pana atunci. Chiar daca sunt diferiti acestia descopera ca au ceva in comun sa-si petreaca timpul ramas cu ce si-au dorit candva.Lista de dorinte nu mai este un exercitiu mental si o realitate.
Cei doi pleaca din spital si pornesc la drum in aventura vietii lor.Ei strabat tari si continente,la parcuri ,la restaurante de lux pana la cel mai nenorocit salon de tatuaj la volanul unei masini de curse sau la bordul unui avion de parasutism.Acestia bifeaza toate dorintele de pe lista si fara sa vrea devin cei mai buni prieteni.


Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA

Apasa PLAY,dupa care PAUZA si asteapta 5-10 minute dupa care apasa PLAY iar pentru a vedea filmul fara intreruperi

728x90

Tags:  , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline