The Expendables (2010) Eroi de sacrificiu Film online  Genul : ACTIUNE | AVENTURA | THRILLER
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Mulţi actori buni, acţiune captivantă, explozii şi nu în ultimul rând, mercenari. Regizorul filmului, Sylvester Stallone, a creat un scenariu care deşi seamană mult cu filmele din anii ’80 şi ’90 , reuşeşte oarecum să se integreze în filmele de acţiune din prezent. Astfel , actorii se înarmează şi se echipează de sus până jos pentru o peliculă plină de acţiune.

În acelaşi film vor juca: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis şi Terry Crews. Personajele, conduse de Barney Ross (Sylvester Stallone) trăiesc mereu pe muchie de cuţit, fiind războinici de neoprit care nu refuză nici o misiune. Deşi ei cred că se vor descurca în ultima lor operaţiune, lucrurile se schimba, viaţa lor fiind în pericol.

Scenariul filmului nu este unul genial, însă poate nici nu trebuia să fie pentru că actorii îşi interpreteaza foarte bine rolurile. Sylvester Stallone ar trebui să fie mandru că a reuşit să adune atâţia actori buni într-un sigur film, fără să iasă multe discuţii.

Filmul este bun, te va face să simţi poate adrenalina şi e posibil să nu te dezlipeşti de scaun. Exista scene comice, dar şi scene pline de acţiune. Un film cu mai multe bombe decât ai văzut în Rambo şi mai multe bătăi decât ai văzut în Rocky.

The Expendables (2010) Eroi de sacrificiu, 9.7 out of 10 based on 11 ratings

Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA

Apasa PLAY,dupa care PAUZA si asteapta 5-10 minute dupa care apasa PLAY iar pentru a vedea filmul fara intreruperi

728x90

Tags:  , , , , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline