The King’s Speech – Discursul regelui (2010) Film online  Genul : DRAMA | ISTORIC
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Un film excepțional din punct de vedere al regiei, dar mai puțin respectabil din punctul de vedere al respectării adevărului istoric care este falsificat sau șters cu măturoiul. Unii critici au exprimat opinia că ar fi fost și mai reușit și mai șocant dacă ar fi respectat adevărul istoric care n-ar fi favorizat însă casa regală de atunci a Imperiului Britanic. Desigur actoria și costumele sunt desăvârșite, deși scenarizarea este controversată. Declarat filmul anului 2010 și premiat cu 4 Oscare, acest film va rămâne greu de depășit de remakes din viitor, atât în actorie cât și în artă cinematografică, însă ușor de depășit în remakes în partea documentară și istorică. Să sperăm că britanicii vor avea curajul să spună cândva adevărul istoric despre rolul casei lor regale în WWII, cum nu s-a făcut în acest film. Scenele care ar fi cu Chamberlain aclamat de public și aprobat de casa regală împotriva voinței exprimate a Parlamentului Britanic când i-a trădat pe cehi lăsându-i pradă ocupației naziste ar avea un efect electrizant asupra oricui care știe adevărata istorie a războiului al doilea, mondial.
Oarecum surprinzător, lipsa adevărului istoric nu i-a deranjat pe foștii aliați americani din WWII și Academia a fost foarte darnică cu filmul. Filmul desigur că merită văzut și ar fi greu de găsit un alt film din 2010 care să-l egaleze ăn valoare artistică și de prezentare. Interdicția sub 16 ani la spectatori este aparent justificată și are un rating de R din cauza limbajului folosit în unele secvențe. Toate lipsurile istorice și de adevăr ale filmului indică necesitatea unui remake care însă nu cred că va fi făcut curând având în vedere opoziția la adevărul istoric a casei regale britanice.

The King's Speech - Discursul regelui (2010), 9.8 out of 10 based on 4 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline