Trei porcusori si-un pui de lup – Dublat Romana Film online  Genul : ANIMATIE | FAMILIE
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

O poveste plina de suspans, cu un final pe care nu l-am putea ghici, aceasta este istoria celor trei porcusori si a lui Lucky, puiul de lup crescut de ei. Nimeni nu stie insa despre planul diabolic al unei gasti de lupi ce se afla pe urmele lor. Lucky creste si in curind vine vremea sa aleaga intre a fi lup sau a face ceea ce trebuie pentru familia lui, porcusorii care l-au crescut de cind era mic.
Trei porcuşori şi-un pui de lup ţine privitorul în suspans pînă la final, acela fiind, desigur, cu totul diferit faţă de ceea ce şi-ar fi imaginat atît copiii, cît şi părinţii.
Personajele inspirate din realitate, trei purceluşi, unul leneş pasionat de jocuri video, altul obsedat de vestimentaţie şi celălalt un purcel de succes în afaceri, au bătăi de cap cu o haită de lupi ce se află pe urmele lor. Cu toate acestea, nici lupii nu sînt un grup de barbari ahtiaţi după pastrama de porc. Aceştia au o bază secretă, citesc ziare celebre americane şi plănuiesc la o masă rotundă, ca nişte veritabili mafioţi, cum să pună mîna pe purcei.
“Operaţiunea de livrare specială”
După încercări eşuate, lupii pun la cale un plan demn de filmele S.F, denumit sugestiv “Operaţiunea de livrare specială”, pentru a înşela vigilenţa porcilor: “Aici lupul tînăr şi nerăbdător către bază, ne aflăm lîngă ţintă. Of, Doamne, de cînd aşteptăm acest moment” este remarca unuia dintre lupi, ascuns într-un coş de gunoi urmărind chinuit, cu un singur ochi, coada unuia dintre porcuşori. De aici pornesc un lanţ de evenimente cu totul şi cu totul speciale ce ar fi imposibil să nu ţină în priză spectatorul.

Trei porcusori si-un pui de lup - Dublat Romana, 7.5 out of 10 based on 2 ratings

Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA

Apasa PLAY,dupa care PAUZA si asteapta 5-10 minute dupa care apasa PLAY iar pentru a vedea filmul fara intreruperi

728x90

Tags:  , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline