Twelve (2010) Film online  Genul : DRAMA | THRILLER
GD Star Rating
loading...
Youtubevideo.ro Filme Online HD.Singurul site care va ofera filme online subtitrate la o calitate HD rezolutie 720. Pentru a viziona un film aici, nu daţi datele personale, nici bancare, indiferent ce player vi le cere.Vizionarea filmelor este GRATUITA  

Twelve este o drama surprinzatoare prin modul inedit prin care a fost realizata, regizorul Joel Schumacher, pune in valoare de o maniera artistica si dramatica o poveste incredibila, o poveste a adolescentilor bogati, o lume de neinteles pentru noi, o lume la care multi dintr-e noi nu au acces! Upper East Side nu a fost niciodata mai insangerat ca acum, Manhattan este mai desprins ca niciodata de New York, iar lucrurile care se petrec acolo sunt revoltator de comune si obisnuite. Adolescenti plictisiti de vietile lor bogate, isi traiesc vietile la limita, impinsi si de dramele care ii inconjoara acestia aleg calea mai usoara pentru a trece peste toate problemele..drogurile!
Filmul este unul valoros si prin distribuirea unei serii impresionante de actori tineri, un val de actori talentati si implicati in acest fenomen numit Twelve!
Surprinzator de credibil si atras in agonie – Chace Crawford, in rolul lui White Mike, face o treaba excelenta in acest rol. Urmarit de moartea dramatica a mamai sale si de falimentul financiar, Mike devine traficant de droguri pentru adolescentii de bani gata din luxosul Upper East Side, dar povestea o stiti cu totii, este fenomenal cum acest actor desprinde de serialul care l-a facut celebru – Gossip Girl – si reuseste un rol diametral opus, desi cu toate acestea se regasesc cateva aspecte comune, seriozitatea, linistea, calmul – toate acestea oferite si de faptul ca White Mike, nu consuma droguri sau alcool! Distributia este complecata de o serie de actori tineri de care am mai auzit precum: Billy Magnussen, Zoë Kravitz, Philip Ettinger, Rory Culkin, Jermaine Crawford. Emma Roberts este si ea prezenta intr-un rol ceva mai subtire dar bine armonizat pe profilul ei, Keifer Sutherland este naratorul, o voce profunda si o alegere potrivita pentru acest post, 50 Cent – perfect incadrat in acest peisaj si Nico Tortorella la a doua sa aparitie dupa The Beautiful Life!
Un film bun, o drama reusita, o poveste simpla, speciala si extraordinar de bine pusa in valoare de Joel Schumacher, cu ajutorul unei distributii inspirate!

Twelve (2010), 7.5 out of 10 based on 4 ratings
728x90

Tags:  , , , , , , , , , , , , ,

Spune-ţi părerea despre acest film.Pentru a scrie parearea ta trebuie sa fii autentificat .

Te rugam sa te loghezi cu contul de FACEBOOK sau sa te inregistrezi pe site.

You must be Logged in to post comment.

Filme online HD subtitrate

... ...
Inline
Inline